VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK LEGINKÁBB MEGFELELÖ
HÖSZIVATTYÚT KALKULÁTORUNK SEGÍTSÉGÉVEL,
MINDÖSSZE 5 EGYSZERÜ LÉPÉSBEN!

100% - Elkészült a kalkuláció eredménye

INDULÓ KÖLTSÉG KALKULÁCIÓ*

testkep
TÍPUS
FUJITSU WATERSTAGE

WSYA050ML3


AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR

FT

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK


TÍPUS

300 literes HMV tartály

 

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR

304 500 FT


TÍPUS

         HMV készlet        

 

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR

56 000 FT


TÍPUS

        Hűtési készlet       

 

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR

18 000 FT

*az Ön igényeinek megfelelő hőszivattyú rendszer megtervezése ennél komplexebb folyamat és előzetes becslésünkkel segíteni szeretnénk, hogy reálisan tájékozódni tudjon a várható induló költségekről. A Fujitsu hőszivattyú széleskörű opcionális kiegészítő lehetőséggekkel rendelkezik, melyekről kollegáink tudnak felvilágosítást nyújtani.
ertek,asdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasda30990,asda66990,asdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasdaasda

Miért érdemes höszivattyút használnia
ingatlana fütéséhez?

A környezetvédelem nem csak a divat miatt, de az egyre fogyatkozó energia készletek miatt is egyre inkább előtérbe kerül. Emellett, az energiatakarékos fűtési megoldások melletti döntésben a folyamatosan dráguló energia is közrejátszik. A hagyományos fűtési rendszerekkel ellentétben a hőszivattyúk jelentős energiamegtakarítással üzemeltethetők, továbbá csökken az üzemeltetési költség és a CO2 kibocsátás is. Ez úgy érhető el, hogy a hőszivattyúk a hőtágulási energiát és a levegőből kinyerhető hőenergiát használják fűtésre és hűtésre, így elektromos áram csak a rendszer működtetéséhez szükséges. A működési elv az, hogy fűtéshez sem szükséges forró vizet keringttetni, ehhez elég az alacsony (35-45 °C) vagy közepes (50-60 °C) hőmérsékletű is. Ezt a vizet pedig keskeny átmérőjű csövekben áramoltatja, így a hőleadás egyenletesebb, jobb és gyorsabb, valamint sokkal kevesebb vizet kell felhasználni a rendszer működéséhez. A Fujitsu hőszivattyúk egyik nagy előnye, hogy nem csak fűtésre, hanem nyáron hűtésre is alkalmasak, így klímaként is megállják a helyüket.